In timp ce carcotasii incearca sa o cupleze pe Cream cu diversi colegi de breasla, solista sustine ca momentan nu are un iubit si ca pretendentii dau bir cu fugitii din cauza personalitatii ei puternice.

Cum deunazi si-a achizitionat un apartament de lux, in valoare de 300.000 de euro, poate ca viitorul curtezan va zabovi mai mult decat ceilalti in preajma solistei, considerata acum fata cu zestre.

Vedeta nu are un iubit in acest moment si neaga cu vehementa ca ar fi avut, in urma cu cativa ani, o relatie cu Marius Moga. Desi este considerata una dintre cele mai sexy femei din Romania, Claudia sustine ca nu a intalnit inca barbatul care sa-i ofere linistea si iubirea de care are nevoie.

Artista pune aceasta problema pe seama programului incarcat, dar si a caracterului dificil, greu de multumit si de impresionat: “Sunt singura, nu am un iubit. Pur si simplu nu gasesc un barbat pe placul meu. Sunt mult prea pretentioasa. De altfel, sunt si o fire mai pretentioasa si este destul de greu sa imi intre un barbat in gratii. Multi au incercat sa se bage pe sub pielea mea, dar in zadar. Majoritatea fug cand vad ce personalitate puternica am. E greu ca un barbat sa ma suporte”, a declarat artista, pentru Click!.

De altfel, solista recunoaste ca are momente cand se simte singura, cand doreste sa iubeasca si sa fie iubita si spera ca acest lucru sa se intample cat mai curand: “Ma simt singura uneori, pentru ca nu am un suflet cald langa mine, care sa imi fie alaturi la bine si la rau. Norocul meu e ca am o familie minunata, care ma adora si este alaturi de mine. Sanatoasa sa fiu, restul vor veni cu timpul.”, ne-a mai marturisit, Claudia.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.