Va implini patru luni pe 14 februarie, insa se poate lauda deja cu statutul de vedeta. Tocmai de aceea, tatal lui, miliardarul Silviu Prigoana, i-a adus din Statele Unite o multime de tinute special pentru sedintele foto. Maximus a pozat pentru Click! costumat in dracusor, pantera si pestisor, in compania bunicii din partea mamei.
Am ajuns acasa la Bahmu putin dupa ora 18.00, moment in care programul de somn al lui Maximus se afla in plina desfasurare. si pentru ca mama lui a fost invitata pe ultima suta de metri la B1 TV, ne-a intampinat celebra soacra a lui Silviu Prigoana, doamna Petruta Toma, o bunica in forma maxima.

Micutul, care parca stia ca va fi protagonistul unei sedinte foto, era tot un zambet, desi i-am intrerupt somnul de seara. A suportat cu stoicism sa fie schimbat in vreo cinci tinute si “s-a jucat” cu aparatul de fotografiat, de parca s-ar fi nascut sa fie fotomodel. Costumasul de dracusor, rosu ca focul, cu coada si cornite, este piesa de rezistenta a garderobei lui Mihaita. Inscriptia “Little Devil” (dracusor) vorbeste de la sine.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.