Sala Ronda a Hotelului Intercontinental a gazduit, miercuri seara, editia lunii martie a premiilor VIP, prin amabilitatea lui Viorel Paunescu, care, ca de fiecare data, a pus hotelul la dispozitia VIP-urilor. Cum cine imparte parte-si face, prezentator a fost nimeni altul decat Cristian Brancu.
Printre vedetele care s-au lasat fotografiate la eveniment se numara Cristina de la Impact, fara Rares, Mihaela, varianta care nu e insarcinata a formatiei Class, si Vlad Cernea, Ducu Bertzi, cu sotia, Eugen Cristea si Cristina Deleanu, Peter Imre, fara iubita sa, Diana Lascarescu, Gheorghe Dinica, cu sotia.

Gabriela Vranceanu-Firea, poetesa, autoare de romane, prezentatoare de stiri, director de publicatie financiara, a venit singura, dar foarte sigura pe ea si pe succesul reportat cu noua revista economica ce si-a facut renume din mediatizarea unei suvite. Prezentatoarea Observatorului a castigat premiul "Mass-media" anuntat de vranceanul Varujan Vosganian, care s-a declarat impresionat de scriitura doamnei Vranceanu-Firea. Corina Chiriac s-a lasat cu sete mangaiata de lumina aparatelor de fotografiat.

Motivul ni l-a spus Horia Moculescu mai tarziu, cand a anuntat premiul de excelenta pentru una dintre doamnele muzicii usoare romanesti. Bineinteles ca inainte de a-i inmana diploma Corinei Chiriac, Moculescu a profitat de ocazie pentru a-si acorda un drept la replica rezultat dintr-o mai veche rafuiala a lui cu revista VIP. Actorul Gheorghe Dinica a anuntat premiul castigat de Beatrice Rancea. Regizoarea si sotul sau s-ar fi putut afla cu usurinta printre ''clientii'' lui Mircea Radu, daca cineva ar fi contabilizat atingerile tandre pe care cei doi si le-au oferit pe parcursul serii. Ea a castigat premiul "Evenimentul lunii", pentru Marchizul de Sade, pus in scena la Teatrul Odeon.

"Premiul special" al editiei lunii martie a fost anuntat de Ovidiu Lipan Tandarica si adjudecat de Luminita Anghel si Sistem, pentru selectia nationala la Eurovision 2005. "Surpriza lunii" a fost dezvaluita de Nicu Alifantis pentru Aurel Mitran, cel care a avut ideea de a-i reuni pe baietii de Timpuri Noi, care au urcat pe scena la concertul "Tandreturi pentru femei". Florin Segarceanu, antrenorul echipei Romaniei de Cupa Davis, a fost declarat ''Omul lunii''.
Bomboana de pe tort, cel care a incheiat apoteotic seara, a fost Horatiu Malaele, premiat pentru piesa "Mascariciul". Actorul a coborat pe scena de la Sala Ronda direct de pe scena de la Bulandra si a declarat celor prezenti ca se inclina in fata VIP-urilor, dar "daca as incerca sa fac matanii mi-as sparge capul".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.