Problemele psihice ale fostei printese a muzicii pop au inceput sa fie mai vizibile ca niciodata. De suparare ca a fost internata in spital, Britney Spears si-a acuzat mama ca se culca cu iubitul ei, paparazzo-ul Adnan Ghalib, potrivit Romantica, care citeaza publicatia Daily Mail.

Conform publicatiei britanice, in momentul in care a fost internata, Britney Speras a inceput sa „urle tot felul de blasfemii” la adresa parintilor ei si a personalului medical. Cea mai uimitoare iesire a cantaretei a fost acuzatia adusa mamei sale, „te culci cu prietenul meu!”.

Dupa cum mentioneaza Daily Mail, nu este pentru prima data cand Britney isi acuza mama de asemenea fapte. In timpul relatiei sale cu Kevin Federline, Spears isi acuza mama ca s-a apropiat prea mult de sotul ei.

In acest moment, Britney se afla sub atenta supraveghere a medicilor, iar surse din interiorul institutiei medicale au marturisit ca artista va sta internata intre 72 de ore si 14 zile, pana in momentul in care nu va mai fi considerata un pericol pentru ea insasi si pentru cei din jur.

In acest moment, se pare ca Britney nu poate nici sa-si faca baie singura si este obligata sa poarte un halat verde si o banderola la mana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.