Burlacii incep sa-si spuna povestea in fiecare luni si vineri, de la 22.30, la TVR 1. Principalul "burlac" al sitcom-ului este Misu (Mihai Calin). Dintre toti, el este cel mai ''normal''. Ceea ce nu stiu multi este faptul ca Misu si-a dorit dintotdeauna sa devina actor. Visul nu i s-a indeplinit, dar ceva bun i se intampla: sarmantul brunet este proaspat promovat in functia de producator tv. In urma mutarii din casa in care a locuit timp de 15 ani cu unchiul si matusa sa (Rozi si Raba), destinul sau se complica. Motivul: noua sa vecina, Cerasella (Ileana Lazariuc).

Enigmatica pentru cei din bloc, la inceput, devine brusc interesata de producatorul tv Misu cand afla cu ce se ocupa acesta, de unde se deduce ca o cariera in televiziune ar interesa-o. Daca intre ea si Misu se va infiripa ceva, ramane de vazut. Cert este ca din serial nu vor lipsi scenele fierbinti de amor. Conflictul va fi intretinut de: Mutu (Marius Rizea), un ''parazit'' cu suflet mare, Cami (Lili Pana), prietena lor din copilarie, si Armand Harsu (interpretat de Ioan Andrei Ionescu).

Intreaga actiune va fi condimentata de personaje secundare: Tache (Constantin Florescu), secretara Mirela (Maria Roman), patronul barului din cartier, cu aere de latin-lover - Don Boca (Radu Zetu), si Nea Padre (Constantin Draganescu), care incurca si descurca itele povestii. Primul episod va aduce si o aparitie speciala a indragitului actor de comedie Nicu Constantin, care va juca, pentru prima data, fara ochelari. Lansarea sitcom-ului Burlacii
s-a lasat cu o petrecere ca la carte, miercuri seara, in Music Club.

Amfitrionii evenimentului au fost actorii care figureaza in distributia serialului, cei mai ''curtati'' de blitz-urile paparazzilor fiind Mihai Calin si Ileana Lazariuc. Si daca navalnica bruneta a preferat o seara fara Ion Ion Tiriac, nu acelasi lucru se poate spune despre Mihai Calin. Actorul, care nici nu se gandeste sa renunte la burlacie, si-a scos in lume jumatatea, insarcinata in sapte luni, pe care a prezentat-o tuturor drept sotia sa.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.