In lumea miliardarilor, a fi excentric este de multe ori un motiv de lauda. Isi cumpara case luxoase, cele mai sofisticate masini, dar si haine de lux. Irinel Columbeanu este cunoscut pentru faptul ca ii place sa epateze, sa fie mereu in centrul atentiei, iar relatia sa cu Monica, cit si micuta Irina sint expuse in fata opiniei publice.

Au un reality-show la televiziunea B1, sotilor Columbeanu le place sa mearga la evenimentele mondene, iar Monica vrea sa demonstreze, cel putin in ultima vreme, ca este pe picioarele ei si ca poate cistiga multi bani ca top-model. A primit numeroase oferte de la Milano, Roma, Paris, ca sa fie vedeta unor branduri celebre, asa ca si-a facut bagajele si sta mai mult plecata prin Occident, dar e fericita ca are succes.

Columbeanu a ramas singur, se ocupa de afaceri, dar si de micuta Irina. Este un tata grijuliu, care vrea sa nu-i lipseasca nimic micutei. A acceptat ca tinara sa sotie sa-si vada de cariera, dar asta nu inseamna ca nu-l deranjeaza, insa nu vrea sa arate acest lucru, cel putin asa sustin apropiatii omului de afaceri.

Cum a sa consoarta e mai mult prin marile capitale europene, Columbeanu al nostru vrea sa stie tot ce face "Hormonica". Asa ca, "Virinel" s-a gindit sa apeleze la tehnica moderna, incit sa stie, pas cu pas, pe unde-i umbla nevasta. Cum tatal sau a avut de-a face cu o celebra firma de telefonie, e clar ca miliardarului nu-i sint straine tehnicile "de spionaj". S-a gindit ca ar putea apela la asemenea metode ca sa stea linistit acasa si sa nu afle ca a sa Monica e curtata de vreun miliardar mai aratos ca el.

Numai o firma specializata si cu acordul operatorului telefonic poate face asa ceva

Apropiati de-ai businessmanului sustin ca acesta ar fi angajat o firma de detectivi care se ocupa cu asa ceva, ca sa poata sti in orice moment in ce locuri i se plimba nevasta si cu cine vorbeste. In Romania doar serviciile secrete si cele speciale pot apela la asemenea metode, dar si unele agentii ce se ocupa cu asa ceva. Legal, nu are voie sa faca asa ceva, insa cu acordul operatorului telefonic se poate realiza ce si-a propus Columbeanu si sa auda toate convorbirile doamnei. Era mai simplu sa foloseasca telefoanele cu camere si sa nu recurga la astfel de metode.

Exista firme de specialitate care au contracte cu companiile de telefonie mobila si pot in anumite conditii sa foloseasca tot felul de metode de acest fel, incit sa vizualizeze unde este "victima". Pentru o asemenea idee ar fi nevoie si de acordul sotiei, iubitei sau a persoanei ce trebuie urmarita. Tinara din Bacau a fost de acord cu propunerea barbatului sau, sustinind ca nu are nimic de ascuns si Columbeanu poate sa stie tot ce face. Ar fi putut fi mai simplu si sa existe incredere intre cei doi soti, care declara peste tot cit de mult se iubesc. In cazul in care prietenii lor spun adevarul si se folosesc asemenea mijloace, e clar ca lucrurile nu sint tocmai roz intre cei doi soti.

Doamna Columbeanu are talent ca manechin, iar agentiile de afara au remarcat calitatile sale. Face multi bani, asa incit isi poate permite sa traiasca pe picior mare si sa nu depinda numai de banii miliardarului. Sintem curiosi daca relatia dintre cei doi este destul de puternica incit sa reziste, iar ei sa nu tina seama de rautatile circotasilor si nici de birfele unora si altora. Irinel Columbeanu sustine peste tot ca este mindru de performantele sotiei sale si e de acord ca aceasta sa aiba activitatea sa si sa fie cea mai buna. In cazul in care micuta Irina are veleitati de top-model, cei doi parinti o vor sustine sa faca ceea ce-i place.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.