De cand s-a casatorit, top-modelul international Valentina Pelinel a pus cariera pe locul doi, dedicand cea mai mare parte din timp sotului sau Cristian Boureanu si fetitei acestuia din prima casatorie, Ioana, care se afla in custodia lor. Convietuirea zilnica cu fetita de 7 ani a facut-o pe vedeta sa isi doreasca un copil.
Frumoasa, desteapta, cu o cariera de invidiat, maritata cu un deputat cu un viitor promitator pe scena politicii romanesti, Valentina Pelinel se poate considera o femeie implinita. Este atat de fericita, incat a decis sa renunte la modelling si sa se ocupe mai mult de familie.

“Ma consider o norocoasa. Am avut succes in cariera, iar acum am noroc in iubire. Nu mi-a fost usor sa cladesc o asemenea cariera. Am muncit mai mult de 15 ani, dar a meritat. Acum vreau sa ma dedic familiei mele”, a declarat Valentina, pentru Click!.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.