Multe dintre vedetele autohtone, indiferent de varsta pe care o au, sunt inca dependente de parintii lor.

Nu din punct de vedere financiar, ce-i drept. Insa mamele VIP-urilor sunt singurele care nu-si privesc odraslele ca pe niste vedete si nu ezita sa le mustruluiasca, sa le traga la raspundere atunci cand gresesc sau chiar sa le “subtilizeze” banii, pentru a-i depune la banca.

Delia este una dintre cele mai solicitate cantarete din show-biz-ul autohton, pentru spectacole. Desi se poate lauda cu un tarif intre 1.200 si 2.000 de euro pentru un concert, solista nu a reusit, pana acum, sa faca economii.

“Am cheltuit tot ce am castigat din muzica!”, a zis aceasta, cu zambetul pe buze, dar nemultumita de faptul ca inca nu si-a cumparat o casa. insa aceasta situatie este pe cale de a se remedia, intrucat mama Deliei a cam pus piciorul in prag. Pentru ca solista, desi are 26 de ani, inca prefera sa copilareasca si sa nu se gandeasca prea mult la viitorul sau, mama ei a inceput sa-i gestioneze finantele.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.