Raluca Lazarut, frumoasa din Deva, finalista a celei de-a doua editii Big Brother, si-a adjudecat deja, dupa nici un an de la terminarea show-ului, doua aparitii pe coperta revistei "Playboy". In plus, ea colaboreaza cu o agentie de modelling din Bucuresti si are un contract cu o televiziune nationala. Toate acestea nu fac decit sa-i intareasca sperantele ca va deveni vedeta TV.

La zece luni dupa terminarea editiei a doua a show-ului Big Brother, Raluca este din nou "subtirica". Ea ne-a spus ca a mers zilnic la sala pentru ca, in timpul cit a stat in "Casa BB", s-a ingrasat cu sapte kilograme. Iar acum face fitness pentru ca nu mai vrea sa depaseasca din nou greutatea ideala.
S-a readaptat greu la viata de "afara". Raluca Lazarut considera ca acolo, sus, cineva o iubeste, din moment ce, chiar daca nu a cistigat concursul, acum este singura dintre cei 12 componenti ai echipei de la Big Brother 2 care reuseste sa ramina in atentia publicului.

In tentativa sa de a deveni vedeta, Raluca nu neglijeaza scoala. Ea s-a transferat de la Timisoara la Universitatea din Bucuresti. Acum este in anul IV la Litere si spune ca este o studenta destul de silitoare. "Scoala are, acum, prioritate. Dupa ce termin, vreau sa ma inscriu la masterat la SNSPA (Societatea Nationala de Stiinte Politice si Administrative)". Dupa ce a terminat cu Big Brother, a avut nevoie de mai bine de o luna pentru a reintra in ritmul obisnuit de viata, sa se readapteze la traficul aglomerat, la galagia de "afara" si la programul incarcat. Popularitatea ei a crescut si mai mult dupa ce a umblat goala pe strada, pe litoral. E drept, la 5.00 dimineata, in timpul unei originale sedinte foto pentru "Playboy". Dezinvoltura de care a dat dovada atunci i-a adus o noua aparitie pe coperta revistei amintite, in decembrie anul trecut.

Program de vedeta in devenire. Prima parte a unei zile obisnuite pentru Raluca este ocupata de cursurile de la facultate. Dupa-amiaza urmeaza castingurile la care este trimisa de agentia sa, aproape zilnic, apoi programul de fitness; mai tirziu, daca mai are timp si energie, iese in oras cu prietenii. Ea ne-a marturisit ca, deocamdata, nu are un iubit si ca evita sa spuna mai multe despre viata ei sentimentala. Mai nou, programul de zi cu zi al Ralucai a devenit si mai incarcat. Se pregateste intens pentru o emisiune de televiziune in care va evolua ca prezentatoare. Despre acest subiect insa nu poate sa dea nici un amanunt, pentru ca asa ii cere contractul si doreste sa-si respecte cuvintul si semnatura.

N-am reusit sa scoatem de la ea decit ca o vom vedea "pe sticla" peste aproximativ doua luni.
S-a despartit cu greu, toamna trecuta, de Timisoara, orasul sau de suflet, dar pastreaza legatura cu prietenii lasati pe malurile Begai. Ea ajunge extrem de rar acasa, la Deva - o data la citeva luni bune, cind chiar are nevoie ca vreo doua, trei zile sa-si "incarce bateriile" in linistea caminului parintesc.
Are fanii ei. Raluca are un cerc de fani. Povesteste ca nu o data i s-a intimplat sa fie abordata pe strada de liceene care doreau sa stie cit mai multe despre ea, de la ce fel de poseta are sau pantofi poarta pina la cum e viata ei dupa Big Brother. Mai mult, a intilnit si baieti care recitau din poeziile scrise de ea in Casa BB. Spune insa ca are norcul ca, deocamdata, sa fie lasata in pace de presa: "Nu am ajuns la acel nivel de celebritate astfel incit presa sa ma hartuiasca".

Amintiri cu "fratiorii"

Tinara din Deva, adoptata cu patru ani in urma de Timisoara, iar acum de Bucuresti, spune ca este recunoscatoare pentru sansa numita Big Brother, dar precizeaza ca nu s-ar mai incumeta sa mai treaca o data prin cele trei luni, pentru ca "o experienta unica nu poate fi repetata".

Cind vine vorba despre fostii "colegi de suferinta", pentru citeva cuvinte are si nume pe care le alatura, cu explicatiile de rigoare:
Suflet apropiat - Monica: "Tot timpul am fost apropiate si continuam sa fim si acum. Este o prietena adevarata si-mi pare tare bine ca este si ea, cu mine, in Bucuresti".
Prietenie - George: "In Casa era alta lume. Am fost apropiati, dar pentru ca aveam scopuri diferite, stiluri diferite de viata, moduri diferite de a gindi, am considerat ca o relatie nu ar fi mers. Am ramas insa buni prieteni".
Dezamagire - Iustin: "De Craciun, noi, fratiorii, am organizat o actiune caritabila, iar fondurile urmau sa mearga spre Leaganul "Sfinta Ecaterina".

Micutii de acolo, saracii, nu aveau nici ghetute pentru iarna. Normal, l-am invitat si pe Iustin (cistigatorul concursului si al premiului de 75.000 de euro - n.r.), iar din sutele de milioane cistigate, m-am gindit ca va face o donatie mai insemnata decit noi, ceilalti. Nici macar n-a aparut acolo".


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.