Este o femeie frumoasa care a fost tot timpul pe picioarele ei, fiind un designer de succes. Wanda Vlasov este casatorita cu Cristian David, ministrul Administratiei si Internelor, au o relatie frumoasa, se iubesc si isi doresc foarte mult un copil.
Doamna ministru a inceput niste tratamente ca sa poata sa-i aduca pe lume un urmas sotului sau. Apropiati de-ai cuplului spun ca Wanda ia in calcul orice metoda ca sa-si poata indeplini visul de a deveni mama. Sint un cuplu armonios, se sprijina reciproc, iar Cristian recunoaste ca destinul lui s-a schimbat in mod favorabil de cind a cunoscut-o pe creatoarea de moda. Sint discreti in ceea ce priveste viata personala si rareori vorbesc despre ei. David este unul dintre cei mai tineri ministri ai PNL-ului si multi dintre colegii lui de partid il invidiaza pentru relatia cu spectaculoasa Wanda.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.