Pentru a demonstra ca nu degeaba a fost supranumita "regina muzicii pop", Madonna a acaparat prima pozitie a recentului top al averilor industriei muzicale realizat de revista "Forbes".
Prestigioasa publicatie a dat publicitatii sub titlul de "Cash Queens of Music", faptul ca "material girl" a reusit sa adune 72 de milioane de dolari intr-un an, detronand-o pe Barbra Streisand ce a dominat multi ani acest top. Cuvantul cel mai greu in rotunjirea contului Madonnei l-a avut turneul "Confessions", care a fost declarat cel mai profitabil eveniment de acest gen din cariera vreunei cantarete din toate timpurile.
Topul este inchis de o alta diva ce a revenit spectaculos pe scena muzicala, Celine Dion, ce a castigat in urma concertelor ei celebre din Las Vegas si din vanzari de discuri aproximativ 45 milioane de dolari.
in realizarea acestui clasament, redactorii de la "Forbes" au luat in considerare incasarile de la concerte, publicitate, vanzarile de albume, dar si din afacerile personale ale artistelor.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.