Andreea Esca impreuna cu sotul sau Alexandre Eram s-au numarat printre vedetele si oamenii cu dare de mana prezenti ieri seara la deschiderea magazinului Moda & Style, din incinta complexului Jolie Ville.
Zona rezidentiala din Baneasa, acolo unde locuiesc o multime de oameni de afaceri si persoane publice, s-a imbogatit cu primul concept multibrand de lux din Romania. De acum inainte, cei care au cu ce din punct de vedere financiar nu vor mai fi obligati, din fericire pentru ei, sa mearga in capitalele modei din intreaga lume pentru a-si actualiza garderoba in ton cu ultimele tendinte vestimentare.

Firme de marca precum Emilio Pucci, Gianfranco Ferre, Moschino, Armani, Dolce & Gabbana, Roccobarocco sau Red Valentino si-au trimis reprezentantii in tara noastra cu ocazia acestei inaugurari. Creatorii de moda Razvan Ciobanu, Wilahemina Artz, Rita Muresan, Dana Sota, Catinca Roman au urmarit cu interes prezentarea colectiilor primavara-vara a renumitilor designeri. Incantata de produsele de lux s-a aratat sora Andreei Marin, Cristina, care a preferat compania unei amice.

FEMEI SINGURE

Dupa ce la inceputul acestei saptamani s-a vorbit in presa despre despartirea Oanei Roman de iubitul sau Cornel Pasat, fiica lui Petre Roman s-a afisat singura la petrecere, in timp ce Pasat se afla in emisiunea Mihaelei Tatu, unde participa la o discutie despre eternul feminin. Show-ul a fost prezentat de Diana Munteanu, Vj-ita postului MTV, careia i s-a atras la un moment dat atentia, chiar de catre directorul magazinului, asupra unei greseli.

La eveniment si la cocteilul de dupa defilarea manechinelor au luat parte si modelul Maria Andrei, noua iubita a lui Dan Chisu, Andreea Berecleanu alaturi de fetita sa, Maria Marinescu, logodnica fotbalistului Cristi Chivu, venite toate fara jumatatile lor, precum si vedeta B1TV Gina Ivascu si Catalin Catoiu, component al trupei Holograf.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.