Face parte dintre cele mai in voga manechine, apreciate si in strainatate. Valentina Pelinel este implinita si din punct de vedere sentimental, alaturi de sotul ei, politicianul Cristian Boureanu.
Au un apartament la New York, pe care si l-au achizitionat de curind, iar mai nou, top-modelul vrea sa-si deschida un magazin de confectii in care sa se regaseasca multe branduri de lux. Are intentia asta de mai multa vreme, iar prietenii sustin ca a gasit deja un sediu pe Calea Victoriei si, in curind, isi va deschide aici locatia cu pricina. Valentinei ii place sa aiba activitate, asa ca nu va urca numai pe podiumuri, ci va juca si in filme si va deveni si patroana de magazin de lux. Merge din cind in cind la New York, pentru a prezenta cite un brand celebru. Acum isi poate permite sa aleaga singura cind sa se duca acolo si, mai ales, ce sa prezinte.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.