Fosta prezentatoare a emisiunii “Noaptea Erorilor”, de la Antena 1, a decis sa renunte cateva luni la cariera in televiziune, pentru a se ocupa de afaceri. Ea doreste sa isi deschida un nou restaurant si sa aduca investitori italieni in Romania.

Dupa ce si-a deschis un restaurant de lux in Capitala,Ramona Badescu a “prins gustul”, afacerilor. Ea s-a retras o perioada din viata mondena a plaiurilor noastre mioritice, pentru a demara diverse proiecte.

Actrita mai are un restaurant cu specific italienesc, numit “Issoletta”, pe care l-a deschis in iunie 2007, alaturi de trei prieteni italieni, amplasat in apropierea lacului Herastrau, in care a investit 700.000 de euro.

Pentru ca restaurantul are un real succes, Ramona s-a decis sa deschida in aceasta vara o alta locatie de lux in Bucuresti, a carui valoare se ridica la peste jumatate de milion de euro.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.