Paris Hilton nu oboseste sa ne dovedeasca in fiecare zi ca viata poate fi traita la maximum si fara mostenirea de milioane de dolari de la bunicul. Asta pare sa fie deviza tinerei blonde, care isi continua nestingherita periplurile prin cluburile de noapte.
E drept ca, fata de datile trecute, cand, mai mult decat euforica la iesirea din cluburi, era sustinuta de bratele vanjoase ale insotitorilor sai, mai nou, Paris prefera compania femeilor. De la inceputul anului, ea fost vazuta, de mai multe ori, tinandu-se de mana sau sarutandu-se cu cateva tinere. Mai mult, in urma cu doua zile, Paris, in varsta de 26 de ani, a fost vazuta parasind un club de lesbiene, impreuna cu o fata, cu care s-a purtat mai mult decat tandru.

In urma cu doua zile, Paris, a fost vazuta parasind un club de lesbiene, la bratul unei tinere. Sexy-Paris apare in pozele paparazzilor purtand o peruca bruneta. Unul dintre angajatii clubului respectiv a afirmat ca Paris parea ca se simte extrem de bine in compania partenerei sale. "Au dansat impreuna si au fost mai mult decat apropiate, la plecarea din local. Paris i-a soptit, chiar, ceva femeii, la ureche. Amuzata, aceasta a ras. Au plecat tinandu-se de mana", a mai spus martorul citat de revista "People".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.