La Belgrad s-au ales ieri cele 19 tari care vor intra in prima semifinala, din 20 mai: Muntenegru, Finlanda, Grecia, Irlanda, Israel, Polonia, Bosnia Hertegovina, Estonia, Olanda, Romania, Moldova, San Marino, Slovenia, Norvegia, Belgia, Andorra, Armenia, Azerbaijan, Rusia.
Videoclipurile pieselor calificate in semifinalele Selectiei Nationale Eurovision 2008 au fost inregistrate in Studioul 3 al TVR. Dintre cei 24 de concurenti ramasi in concurs trei au preferat sa isi produca sin­guri videoclipurile. Este vorba despre suedezii LaGaylia Frazier, de trupa formata din Oscar, Lars, Alexander si Fredrik, si de Rednex & Ro-mania. Acestia au decis sa in­re­gistreze clipurile la Stockholm, eco­nomisind astfel timp si bani. Pentru ca filmuletele de promovare sa fie similare celor realizate in Ro­mania, artistii au solicitat in­for­matii referitoare la grilele de lu­mini si fotografii ale studioului. Inre­gistrarea celor 21 de piese la Bu­curesti a durat peste 25 de ore, fie­care concurent beneficiind de re­petitii in studio, pentru a se obisnui cu pozitia camerelor si pentru a-si adapta coregrafia, in functie de asezarea in platou.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.