Prin lumea mondena circula de cateva saptamani zvonul conform caruia Querida ar purta in pantece primul sau copil.

Chiar daca Oana a negat vehement aceasta barfa, sotul ei ne-a lasat de inteles ca exista o baza reala a acestui zvon. Mai mult, Pepe ne-a spus ca si-ar dori un baietel, care sa-i duca numele mai departe.

Oana Zavoranu si latino-loverul Pepe formeaza un cuplu de cativa ani de zile. Ba, mai mult, pe nepusa masa, atunci cand nu se astepta nimeni, cei doi porumbei s-au si casatorit anul trecut in fata ofiterului starii civile, urmand ca anul acesta sa aiba loc si cununia religioasa. Si cum orice cuplu isi doreste o familie numeroasa, este de asteptat ca in cel mai scurt timp sa apara si copii si, cel mai probabil din acest motiv, carcotasii “au lasat-o” pe Oana insarcinata.

Contactata telefonic, Querida a negat zvonurile conform carora peste circa opt luni de zile ar urma sa dea nastere primului sau urmas. “Nu e nimic adevarat. Nu sunt insarcinata si nu stiu de unde au pornit barfele astea”, ne-a declarat ea. In schimb, sotul sau, Pepe, ne-a lasat de inteles cu totul altceva. “Din cate stiu eu, Oana nu este insarcinata. Sau poate ca este intr-o luna... Mai avem de facut cateva teste ca sa fim siguri, dar cel mai bine ar fi sa o intrebati pe ea! Sotia mea ar fi cea mai in masura sa va dea aceasta veste. Eu inca nu am primit-o, dar sper ca in cateva zile...”, ne-a spus Pepe, usor incurcat de situatie.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.