Ieri, la Roma, sotia lui Irinel Columbeanu a fost vedeta unei prezentari de moda semnata Kira Plastinina, fiica de 16 ani a unui magnat rus.

Potrivit Cancan, Moni a decolat catre Italia fara sa aiba grija cazarii. Intamplarea a facut ca de Revelion, tocmai in insula Capri, familia Columbeanu sa o intalneasca pe Valeria Marini cu care a legat o stransa prietenie.
Impresionata de calitatile Monicai, diva italiana i-a facut o propunere inedita. De cate ori se va afla la Roma, apartamentul sau va fi la dispozitia romancei.

De aceasta oferta, Monica a profitat din plin chiar zilele acestea. Mai mult decat atat, vedeta italiana i-a oferit sotiei lui Irinel si un job. Peste cateva luni, Valeria Marini va debuta in moda, avand-o pe podium pe Monica Columbeanu.

Pe langa prezentarile de moda, potrivit Click, Monica Columbeanu a profitat de recenta vizita pe care a facut-o in Italia si pentru a pune la punct detaliile unui contract cu celebra publicatie “Chi”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.