Se spune ca “dragostea trece prin stomac”, insa Raluca Badulescu contrazice cu exemplul personal aceasta vorba din popor.

Indragostita lulea de Florin, un afacerist din Craiova, fiica fostului senator PSD, Laurian Badulescu, a ajuns sa manance cat un porumbel, iar rezultatele n-au intarziat sa apara: a slabit aproape 50 de kg intr-un an si un pic, fara interventii chirurgicale.

“Nu am facut nici un regim special, nu am facut sport, nu am abonament la sala de fitness, nu mi-am facut liposuctii. Nu am renuntat la coca-cola si nici la dulciuri. in schimb, aproape in fiecare seara, fugeam din casa la diverse petreceri, pentru a nu mai manca in fata televizorului. Iata ca ideea mea a dat rezultate. Am scapat de 38 de kilograme intr-un an”, a declarat Raluca Badulescu pentru Click!

La sfarsitul lunii noiembrie. De atunci si pana azi, fosta sotie a manechinului Vali Punga a mai dat jos aproximativ 10 kilograme si spune ca nu vrea sa se opreasca, pentru ca se simte foarte bine.

Schimbarea drastica de imagine pe care Raluca Badulescu a afisat-o in luna no-iembrie la Festivalul de Moda de la Bucuresti a surprins pe toata lumea, dar a lasat loc si la nume-roase interpretari. “Invidiosii”, asa cum ii numeste excentrica vedeta, au barfit indelung noua silueta a Ralucai, lansand zvonurile ca si-ar fi pus inel gastric sau ca ar fi apelat la liposuctie.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.