De cand s-a despartit de Cristina Spatar, omul de afaceri italian a avut parte numai de neimpliniri pe plan sentimental.

Dupa o relatie de scurta durata cu un model international, Mirco a crezut ca si-a gasit fericirea in bratele sosiei lui Naomi Campbell, manechinul Aisha Howard. Dar iata ca idila lor nu a durat decat cateva luni, iar chipesul afacerist se afla, din nou, in cautarea marii iubiri.

Domnisoarele care suspinau dupa Mirco Maschio au un motiv de bucurie. Frumosul afacerist in varsta de 31 de ani, care, desi nu locuieste in Romania, a devenit unul dintre cei mai ravniti barbati din tara, este, din nou, disponibil.

In ciuda faptului ca povestea sa de dragoste cu modelul de culoare Aisha Howard parea destul de serioasa, cei doi au pus capat relatiei in urma cu doar cateva zile, la initiativa lui Mirco: “Ne-am despartit recent. Eu am fost cel care a pus capat relatiei, dar motivele nu le pot dezvalui”, a declarat acesta, in exclusivitate, pentru Click!.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.