Viata Zinei Dumitrescu, care va fi transpusa si intr-un roman biografic, ce se anunta un adevarat best seller, este presarata cu multe momente triste.

A fost casatorita de trei ori, insa de primul sot, actorul Rim Negreanu, nici ca mai vrea sa auda. Acesta era cat pe ce sa o linseze pe Zina, in momentul in care ea l-a anuntat ca vrea sa puna capat casniciei.

Intr-un amplu interviu acordat revistei “Tango”, Zina Dumitrescu continua seria dezvaluirilor privind viata ei tumultuoasa. Mama Zina, cum mai este alintata de fostele ei fotomodele, vorbeste despre productia cinematografica ce va fi realizata de italieni si a carei protagonista este, dar si despre romanul in care vor fi adunate cele mai frumoase, dar si cele mai triste momente din viata ei.

Designerul vorbeste, in premiera, despre fratele ei care, la varsta de 12 ani, si-a gasit sfarsitul in apele inselatoare ale Argesului: “Tata a plecat sa-l caute pe fratele meu cu pompierii, iar cand s-a intors acasa avea, din cauza socului, parul alb. Parintii i-am pierdut foarte devreme. Tata a facut, la 56 de ani, stop cardiac, iar mama, dupa doar doua zile, a murit si ea din cauza unui accident vascular”.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.