Atunci cand se considera mai implinita si credea ca a tras lozul castigator prin casatoria cu fiul celui mai bogat om din Romania si va deveni mama primului mostenitor al imperiului Tiriac, Ileana Lazariuc a avut parte de o surpriza neplacuta, care confirma zvonurile din ultima vreme, potrivit carora actrita ar fi cazut din nou in dizgratia viitorului socru.
Desi spera ca va reusi sa aiba drepturi depline asupra averii lui Ion Ion, artista s-a vazut obligata de Tiriac senior sa semneze un document, prin care sa specifice ca renunta la toate drepturile materiale ce ii revin in urma casatoriei cu Ion Ion, in cazul in care, dupa o vreme, mariajul dintre ei va esua. Conform altor clauze stipulate in contract, in cazul in care Ion Ion ar deceda, fiul sau si al vedetei ar mosteni partea acestuia de avere, dar va intra in posesia acesteia la varsta de 18 ani, Ion Tiriac fiind cel care o va administra, Ileana neavand nici un drept de a dispune de bani sau bunuri materiale. Prin acest gest, fostul tenismen, cunoscut ca un om cu arici la buzunare, a dorit sa-si asigure averea, dar si pentru a fi sigur ca nora sa nu se casatoreste cu fiul sau pentru bani, ci din iubire. Astfel ca, in cazul in care va dori sa se bucure de luxul de care are parte acum, fosta cantareata va trebui sa respecte regulile familiei Tiriac, sa renunte la cariera si sa se faca fata de casa.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.