Dupa ce si-a sarbatorit ziua la restaurant, vedeta Pro TV a continuat petrecerea cu 20 de invitati in apartamentul lui
Prezentatorul emisiunii "Happy Hour" de la Pro TV, Catalin Maruta, a implinit, sambata, 30 de ani, si a dat o petrecere intr-un restaurant din Capitala. Alaturi de vedeta Pro TV s-au aflat iubita acestuia, cantareata Andra, parintii acesteia si viitorii socri ai lui Catalin, precum si peste 70 de prieteni. Potrivit surselor noastre, petrecerea care a avut loc la restaurantul Decebal de pe bulevardul cu acelasi nume din Capitala a durat pana la trei si jumatate dimineata.

Pentru a-si gazdui toti invitatii, prezentatorul a fost nevoit sa inchirieze tot localul, adica parterul plus etajul. Printre cei care au dansat la ziua lui Maruta s-au aflat prietenul lui, Marius Moga, si iubita acestuia, Iulia Vantur, Miki ex-Capital cu logodnicul ei, Razvan, echipa emisiunii de al Pro TV, precum si fostii colegi ai lui Catalin de la TVR 2.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.