Au inceput evenimentele mondene, si nu puteau lipsi de la ele tocmai sotii Columbeanu. De cind s-a despartit de Iulia Albu, cea care o insotea la mai toate evenimentele, Moni isi insoteste sotul peste tot, si nu se dezlipeste de bratul lui protector.

In timp ce Moni declara presei cu glas stins - de, infometarea isi face efectul! - ca nici n-a fost prietena vreodata cu Iulia Albu (desi le-am vazut cu totii pe la evenimente mondene, nedezlipite, ca doua siameze) Iulia Albu chiraie asurzitor, in direct, la emisiunea lui Mihai Morar, ofuscata ca acesta a citat vorbele ei de la o alta emisiune, in care spunea despre ea si Moni ca "una e mai toanta decit alta." Basicata si de faptul ca Morar si invitatul sau, Mihai Margineanu, au spus despre sotul ei, Mihai Albu, ca e urit si pantofar, dama ameninta ca ii da in judecata pe Mihai Morar si pe Mihai Gidea, acesta din urma neavind niciun amestec in toata tarasenia! Cu atitea istericale la bord, e normal ca bosumflata Iulia a stresat-o pe Monicuta, care a refuzat sa se mai afiseze cu ea in lume! De altfel, se zvoneste ca Monicuta si-ar fi gasit deja o alta dama de companie, dar nu am vazut-o inca pe loctiitoarea cu pricina.

Moni a primit ceas de 30.000 de euro de la Iri

Desi gurile rele spun ca si relatiile cu Irinel s-ar fi racit, si ca Monicuta s-ar cam fi saturat de statutul de sotie a multimiliardarului ofilit, cei doi continua sa se uimeasca unul pe altul cu mici surprize. Asa le numesc ei, "mici surprize"! Pina unde poate duce snobismul multimiliardarilor? Cind oamenii mor de foame, cind sint atitia copii si batrini care au nevoie de ajutor, ei isi fac cadouri de zeci de mii de euro, doar ca sa arate cit sint de rafinati si ce mult bun gust au! Ceasul pe care Monicuta l-a primit de la Irinel este incrustat cu 212 diamante de 4,12 carate, curea din piele de crocodil, ecran din safir si capac din aur alb. Ca sa nu ramina mai prejos ca sotul ei, Monica i-a daruit acestuia, in semn de multumire, o bricheta din aur, marca Dupont. Cei doi nu au pierdut ocazia sa-si expuna in public extravagantele achizitii. Iri a stat toata seara cu mica piesa de colectie in mina, oferindu-se galant sa aprinda tigarile doamnelor din jur. Pina si Norica Nicolai a ramas surprinsa, si a admirat minute in sir bricheta de lux a magnatului! Multimiliardarul a tinut sa precizeze ca este un cadou de la juna lui sotie. Un cadou pe care aceasta i l-a cumparat din proprii ei bani, ca doar de aceea se duce la munca!

"Nu am timp de Irina"

In urmatoarele zile Moni este foarte ocupata. Ea a declarat ca nu prea are timp de micuta Irina. "Desi ea este prioritatea mea numarul unu, din pacate acum nu am timp de ea. Am intrat in sesiune si sint extrem de stresata. Prefer sa o las cu bona si eu sa-mi vad de treburile mele. Am foarte multe examene de sustinut si contracte de onorat", a declarat Monica pentru `7plus`. Pina acum a sustinut doua examene pe care le-a luat cu 10. "Am invatat foarte mult pentru examenele acestea. Am epuizat toate caietele pe care le aveam". Va intrebati de ce se incordeaza atit de mult Moni sa invete pentru examene? Ea a declarat ca facultatea este foarte importanta, si ca vrea cu tot dinadinsul sa o termine. Cine stie ce ginduri de viitor tricoteaza doamna Columbeanu! Printre examene si petreceri mondene, Monicuta merge si la munca in tari straine. "Merg la Milano singura. Voi avea citeva sedinte foto si citeva prezentari. Firma pentru care voi prezenta imi asigura tot ce am nevoie. Transport, cazare, tot..." In patru zile, cit va sta in patria modei Moni va merge si la cumparaturi. Cine stie, poate isi va uimi din nou sotul cu vreo piesa de colectie, sau poate vrea sa-si innoiasca garderoba de primavara. N-ar fi exclus nici sa stringa ban pe ban, la tescherea, pentru a-si asigura un viitor luminos atunci cind "fericirea" pe care i-o ofera Iri isi va fi pierdut din intensitate...


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.