6.00. La ora asta a sunat ceasul desteptator, ieri dimineata, pentru Laura. Nu e obisnuita cu ore asa matinale, dar la 9.00 era programata la o clinica particulara din centrul Capitalei pentru operatie.

Dupa ce, in 2002, a suferit prima interventie chirurgicala la sani, pentru a-si face implant de silicon si, dupa ce, la scurt timp, a suferit a doua operatie, doar la sanul stang, unde avusese doi noduli, acum Laura a mai facut inca o data anestezie generala.

De data asta pentru a i se extrage, tot de la sanul stang, o infectie provocata de spargerea siliconului. Incidentul care a cauzat deteriorarea implantului s-a produs asta-primavara, cand vedeta a fost lovita la sanul stang de arbitrul Marius Martis.

De atunci si pana in prezent, sanul i s-a umflat, era dureros, iar in urma ultimelor investigatii medicale efectuate, verdictul inca unei operatii a devenit iminent. si astfel, Laura a mai suferit o interventie chirurgicala.

Operatia a fost programata pentru ieri dimineata la o renumita clinica parti-culara din centrul Capitalei. in jurul orei 7.30, am ajuns acasa la Laura. Ea era inca la dus. Am stat de vorba cu mama ei si am refuzat cafeaua ce mi s-a oferit.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.