Suferinta ii uneste pe oameni si ii face sa uite de ganduri meschine legate de bani si faima. Mai multe personalitati ale show-bizzului romanesc si-au dat acordul si vocea pentru a canta pe "Salvati-va ingerii!" in ajutorul copiilor bolnavi de cancer.

Albumul are caracter umanitar, deoarece sumele rezultate din vanzarea sa vor fi donate Fundatiei "Teodora Georgescu" in scopul ajutorarii copiilor bolnavi de aceasta maladie incurabila. Materialul discografic va fi lansat pe piata la sfarsitul lunii ianuarie si este cel mai nou album editat de MediaPro Music si Cornel Ilie, solistul trupei Vank.

Albumul "Salvati-va ingerii!" a fost produs la initiativa lui Cornel Ilie si reuneste atat nume sonore din industria muzicala care sunt alaturi de suferinta acestor copii, precum Loredana, Gabriel Cotabita, Ioan Gyuri Pascu in duet cu fetita lui, Ana Iarina, sau Mita de la Bere Gratis, cat si vedete care nu au cariere in muzica, dar care au dorit sa intinda o mana spre acesti copii cu probleme, fiind astfel un exemplu de bunatate, generozitate si credinta, respectiv Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu, Oana Cuzino, care canta in duet cu fetita ei, Noemi, sau Emilia Popescu, in duet cu Florin Piersic Senior

"Mi-a luat 7 saptamani sa compun albumul, sa ii strang pe cei care au cantat si sa il inregistrez. E aproape un timp record, dar poate si ingerii m-au ajutat... Sunt onorat ca oameni cu suflete mari au acceptat invitatia mea, ca asa voci mari imi canta piesele si ca pot sa ajut si eu, cumva, pe cei care au nevoie de mine sau de noi toti. Un album cumparat este o zi mai buna in plus pentru niste copii", a declarat Cornel Ilie.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.