Este curtat de femei si deseori si-a facut de cap prin cluburi cu diverse domnisoare. E vorba de nimeni altul decit Cabral.
Are o relatie de un an cu o anume Corina, ce lucreaza in PR, si are de gind s-o ceara in casatorie. Presa i-a atribuit recent o relatie cu o blonda, fiind vazut cu aceasta in Clubul Bamboo, dar mulatrul de la Acasa TV spune ca nu are nimic de-a face cu aceasta. Ca sa demonstreze ca asa este, se aude ca ar avea de gind sa-si oficializeze relatia cu aceasta Corina. Cei de la PRO TV se pregatesc de o noua petrecere, mai ales ca prezentatorul "PoveStirilor de noapte" este una dintre vedetele apreciate ale postului. A mai fost insurat cu Luana (fosta Mitrat), au o fetita, Inocke, iar acum ciocolatiul vrea sa-si imparta destinul cu noua femeie din viata lui. Asteptam sa vedem daca va fi o petrecere cu staif.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.