Revista Ciao! dezvaluie, in numarul aparut azi pe piata, ca Gica Popescu are o relatie cu o fosta jurista din Primaria Capitalei, nascuta la Husi!
Capitanul "generatiei de aur" a fotbalului romanesc, Gica Popescu, traieste de un an incoace, in secret, o poveste de iubire. Paparazzii revistei Ciao! au descoperit ca "Baciul", asa cum este cunoscut fostul mare fotbalist (40 de ani), s-a indragostit de o anume Tamara Alina Matei, o tanara care n-a implinit inca 30 de ani! In timp ce, din afara, casnicia lui Gica Popescu cu Luminita (sora sotiei lui Gica Hagi, cu care are si doi copii, Maria si Nicolas) este doar lapte si miere, in sanul ei par sa existe acum "nori negri".

Ciao! publica asadar, in ultimul numar (care a aparut azi la chioscurile de presa) ca, din 2007, Gica Popescu este disperat dupa aceasta Tamara, fosta jurista in Primaria Capitalei, nascuta la Husi (judetul Vaslui, de unde provine si vedeta filmelor porno Alina Plugaru).


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.