Vazind ca din muzica nu mai cistiga prea multi bani, Lili Sandu s-a gindit ca nu ar fi tocmai rau sa-si deschida o afacere.
Actrita-cintareata s-a inspirat de la niste prieteni si a decis sa-si inaugureze o firma de tatuaj. A observat ca multe dintre vedetele din Romania, dar si alte persoane sint interesate sa-si tatueze tot felul de desene si inscriptii pe anumite parti ale corpului, asa ca, zis si facut. Lili a inceput demersurile si astfel este gata sa-si demareze businessul. Sintem curiosi daca va reusi sa aiba o clientela selecta si va reusi sa atraga domnii cu multi bani, dornici sa-si tatueze femei goale pe trup. Pina una, alta, cintareata este convinsa ca va avea succes si va putea trai astfel pe picior mare, asa cum isi doreste dintotdeauna. Daca tot nu a cucerit vreun nabab, macar asa sa aiba si ea bani de buzunar.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.