Daca anul 2007 a fost marcat de reunirea multor trupe legendare ale anilor '70, inceputul lui 2008 pare a aduce cu sine revenirea pe scena a unor dive care au renuntat, de buna voie sau nu, la stralucirea vietii din fata reflectoarelor.
Nu mai are niciun rost sa judeci viata personala a faimoasei Whitney Houston, dar fanii au avut un bun motiv de furie cand au fost privati, in dauna drogurilor si a alcoolului, de una din cele mai puternice voci ale blues-ului si R&B-ului. Revenirea divei de abanos care umplea stadioane si facea lumea sa se calce in picioare, la propriu, pentru a o auzi este o certitudine, chiar daca presa ramane sceptica in privinta seriozitatii acesteia. "The ultimate collection" se lanseaza la apa pe 12 februarie si contine hit-urile ce au facut-o diva.

Cu un talent cat cuprinde, dar cu o inclinatie aproape predestinata spre dramatism si caderi nervoase, Mariah Carey revine in forta pe scena muzicala cu un nou album, "That Chick", cu o schimbare evidenta de loock, dar si de atitudine.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.