Costumul negru, ochelarii si mustata se confunda deja cu Silviu Prigoana si este imposibil sa ni-l imaginam pe omul de afaceri fara aceste marci personale. Surprins sa auda ca si Gigi Becali a intrat recent in randul mustaciosilor, partenerul lui Bahmu a replicat: “Mi se pare o chestiune hazlie!”.
V-ati intrebat vreodata care e povestea celebrei mustati pe care miliardarul Silviu Prigoana o afiseaza de cand lumea? Ei bine, daca unii barbati isi schimba infatisarea din motive estetice sau sfatuiti de cosilieri si stilisti, Prigoana a ales sa fie mustacios din comoditate. in plus, deloc priceput si foarte stangaci, partenerul lui Bahmu se umplea de sange ori de cate ori apela la aparatul de ras.

“Eu mi-am lasat mustata din armata pentru ca de fiecare data cand incercam sa ma rad, ma taiam. Pe timpuri, aparatele nu erau asa performante, trebuia sa inlocuim mereu lamele, era ceva mai complicat. Eu aveam doua maini stangi, asa ca, singura solutie a fost sa nu ma mai rad. Oricum, sunt un tip foarte comod”, a declarat pentru Click! Silviu Prigoana (44 de ani).


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.