Stefan Banica, prezentatorul emisiunii Dansez pentru tine, de la Pro TV, s-a casatorit in urma cu un an si jumatate cu Andreea Marin, care, luna trecuta, i-a daruit si o fetita. El a mai avut relatii cu femei celebre: Cristina topescu, Mihaela Radulescu si Camelia Constantinescu.

Printre femeile care au facut parte, de-a lungul anilor, din viata lui stefan Banica Jr. s-a vehiculat si numele Nadiei Comaneci. Insa informatia a ramas la stadiul de zvon, caci nici unul dintre cei doi nu a vorbit, vreodata, despre aceasta relatie.

Dar iata ca tocmai acum cand, in sfarsit, viata amoroasa a solistului pare sa se fi asezat, Elena Carstea a confirmat aceasta poveste de dragoste, petrecuta in urma cu mai bine de doua decenii, in jurul anului 1987. Fara sa-si dea seama ca scoate la iveala un secret tinut cu grija departe de ochii presei si ai publicului, cantareata a afirmat, cu maxima nonsalanta, vineri seara, la emisiunea “Agentul VIP” de la Antena 2: “Stefan si Nadia chiar veneau impreuna si pe la mine pe acasa”, a declarat Elena Carstea.

Pentru ca probabil si-a dat seama ca a facut o gafa, solista nu a dorit sa ofere amanunte suplimentare in legatura cu acest subiect: “Am spus o data, nu mai spun nimic”, ne-a declarat cantareata, fastacindu-se. In plus, mai sunt cateva persoane care pot confirma aceasta poveste de dragoste: Nadia si stefan au vazuti impreuna, in vara anului 1987, la un an dupa filmarile celebrului “Liceeni”, la Teatrul de Vara din Mamaia, vizionand un film.

Nadia a pierdut copilul lui Banica Jr.?

Potrivit zvonurilor, in acelasi an, 1987, la varsta de 26 de ani, Nadia Comaneci ar fi suferit o intrerupere de sarcina. Medicii de la spitalul Coltea din Capitala i-ar fi provocat un avort, pe motiv ca gimnasta nu ar fi putut duce sarcina la capat, din cauza bazinului subdezvoltat, ca urmare a celor doua decenii de gimnastica de performanta.

Un cerc restrans de medici si asistente stiau faptul ca Nadia are o relatie cu stefan Banica Jr., in varsta de doar 19 ani la vremea respectiva. in cele cateva zile cat timp a fost pe patul de spital, Nadia a fost vizitata de catre iubitul ei, dar si de tatal acestuia, cunoscutul actor stefan Banica. Cei doi ii aduceau campioanei mondiale flori si mancare, tarziu, pentru a se feri de ochii curiosilor.