Regretatul Adrian Pintea l-a iubit pe Taifun ca pe ochii din cap, iar proprietarul murgului, instructorul Nelu Szekely, baga mana in foc ca sentimentul a fost reciproc.

Catinca Roman a reusit insa si ea sa lege o “prietenie” solida cu celebrul armasar si este la un pas de a deveni stapana lui cu acte in regula. Murgul este un exemplar superb din rasa Gidron, are 9 ani si cantareste 700 kg.

In lumea in care femeile mondene fac naveta Bucuresti-Paris pentru shopping de calitate, Catinca Roman reuseste sa ne surprinda cu o marturisire plina de sinceritate. Fiica cea vitrega a lui Petre Roman este dispusa sa plateasca 6.500 de euro pentru celebrul cal Taifun, pe care de mai bine de un an il viziteaza saptamanal la Clubul de Echitatie Baneasa.

“Eu am venit la echitatie mai mult datorita fiicei mele, Calina. Mi-a fost teama la inceput, mai ales ca am avut parte si de cateva cazaturi, fiind aruncata din sa de nazdravanul Taifun. Cu timpul, intre noi s-a creat o relatie speciala, iar acum imi este atat de drag acest armasar, incat intentionez sa-l cumpar. stiu ca este o responsabilitate uriasa, dar mi-o asum”, ne-a declarat Catinca in urma cu doua luni, atunci cand am insotit-o la o lectie de echitatie la Baneasa.

Iata ca planurile Catincai pentru 2008 includ si aceasta investitie interesanta, pentru care, ce-i drept, a primit si un ajutor din partea instructorului Nelu Szekley, proprietarul armasarului. Acesta ii va face Catincai o reducere considerabila, de aproximativ 2.500 de euro. “Pentru altii, nu cred ca l-as da nici cu 9.000 de euro - de fapt, nu l-as da deloc. Daca l-ar cumpara Catinca, stiu ca Taifun ar ramane tot aici, in grija mea. Oricum, pentru ea am un pret mai mic”, a declarat pentru Click! domnul instructor. “Am tot amanat achi-zitionarea lui Taifun, insa m-am decis sa fac un credit bancar si sa-l cumpar cat mai curand”, ne-a spus Catinca, prezentatoarea emisiunii “Ca-n cana”, de la Romantica TV.

Intretinerea lui Taifun costa 600 de lei lunar

De 29 de ani, Nelu Szekely, traieste doar pentru cai. La Clubul de Echitatie de la Baneasa, al carui proprietar este, el are 50 de exemplare si este ajutat de 9 ingrijitori si 5 instructori. Daca va deveni noua stapana a celebrului Taifun, Catinca va fi nevoita sa plateasca lunar intretinerea armasarului, care se ridica la aproximativ 600 de lei, dar si onorariile celor care se ocupa de ingrijirea acestuia.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.