Anul 2008 a inceput cum nu se poate mai bine pentru una din vedetele incontestabile ale telenovelelor romanesti.

Actrita, dar si cantareata cu mare succes la public, Adela Popescu se afla pe ultima suta de metri cu inregistrarea celui de-al treilea album din cariera sa, pentru care lucreaza alaturi de Ionut Radu, Cornel Ilie si Laurentiu Duta si care va fi lansat la sfarsitul lunii ianuarie.

Conform casei sale de discuri, MediaPro Music, cu putin timp inaintea sarbatorilor de iarna, Adela Popescu a reintrat in studio, unde a stat mai multe ore pe zi pentru a inregistra piesele ce vor fi incluse pe viitorul album. Munca la noul material o entuziasmeaza pe cantareata, care spera ca publicul ii va primi la fel de bine noul album ca si pe cele precedente, premiate deja cu cate un Disc de Aur pentru vanzari.

De aceasta data, artista s-a implicat mult mai mult in realizarea pieselor despre care spune ca o reprezinta in totalitate. "Sunt intr-o perioada foarte buna din viata mea si cred ca toata energia mea pozitiva se va transmite in piesele de pe noul album", a declarat entuziasmata Adela. "M-am implicat mult in realizarea melodiilor, pentru ca mi-am dorit sa ma reprezinte si sa ma arate asa cum sunt eu acum", a mai spus ea.

Acum toti cei care asteptau cu infrigurare vesti despre viata profesionala a vedetei vor fi foarte multumiti sa afle ca absenta de pe scena muzicala a acesteia a luat sfarsit. Adela este mai nerabdatoare decat fanii sa-si vada "copilul" pe piata, caci este extrem de incantata de forma finala pe care a luat-o acesta.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.