antaretele sunt dispuse sa castige mai putin pentru a avea show-uri de anvergura care sa le delimiteze de interpretele de mana a doua
Dupa trei ani de la destramarea trupei Blondy, Cristina Rus si Andreea Banica au revenit la sentimente mult mai bune. Cele doua cantarete nu doar ca au ingropat securea razboiului, ci chiar au pus la punct impreuna o strategie de management avantajoasa pentru fiecare dintre ele. Cele doua cantarete au declarat razboi "fatelor" care, spun ele, le strica imaginea. Astfel ca blondele au facut un pact, la care a aderat si Andra, prin care sa-si protejeze interesele. Potrivit acestui acord verbal, fiecare dintre ele va trebui sa se prezinte in fata publicului cu un show complex, care presupune band si multi dansatori, pentru a se delimita de restul cantaretelor din showbiz, debutante sau fara voci de calitate.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.