Meteoroloaga dezbracata, Simona Sensual, s-a plictisit de cum arata. Ca sa fie perfecta, "vedeta" si-a propus ca anul acesta sa-si puna silicon in sini si fese, sa-si opereze nasul si sa-si mareasca buzele.

Un adevarat masacru... Senzuala Simona considera ca nu mai e destul de... senzuala si, luind exemplul colegelor de breasla, s-a hotarit sa-si reconditioneze imaginea, facindu-si o multime de operatii estetice la nas, fese, buze si sini. S-o luam asadar, in ordine. Pentru ca i se pare ca nasul ii este strimb, blonda doreste sa si-l indrepte si, totodata, sa-si mareasca atit cit se poate dimensiunea narilor. La capitolul posterior, problema e si mai grava. E total nemultumita de forma posteriorului sau si vrea neaparat sa si-l "umple" cu silicon, pentru a-l transforma intr-un fundulet obraznic, exact ca al negreselor. Desi apropiatii spun ca buzele sale sint "interesante si sexy", Simona considera ca doar un implant cu colagen le-ar face pe placul ei. Ultima parte a trupului care va fi modificata, vor fi sinii, vedeta dorind sa-i mareasca cu un numar, de la 3 la 4. Simona Sensual spune ca dupa aceste "mici" retusuri, e convinsa ca va fi arata perfect.

Chirurgul a trimis-o la psihiatru

Apropiati ai vedetei marturisesc ca prima vizita a blondei la unul dintre cei mai cunoscuti specialisti in chirurgie estetica din Romania n-a fost tocmai una reusita, expertul in "reparatii" incercind s-o convinga pe Simona ca, inainte de toate, trebuie sa ajunga la un psihiatru, pentru ca are neaparata nevoie de un control "la cap". In asemenea situatie, nu tocmai placuta pentru o vedeta de calibrul ei, Simona Sensual si-a pus la bataie toate atuurile sale de femeie fatala si intr-un final, doctorul s-a lasat convins si a promis ca ii va face Simonei un trup de invidiat, cu care sa se mindreasca. Poate, mai incolo, va veni si rindul implantului de creier...


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.