Stela Popescu este personalitatea sarbatorita la cea de-a treia Gala "Geniali", care va fi difuzata joi si vineri, incepand cu ora 20,15, la Antena 1. Pentru cei 47 de ani de cariera, pentru curajul cu care a spus lucrurilor pe nume zilnic, in fata a mii de spectatori, intr-o vreme in care bancurile se ziceau in soapta, pentru altruismul si talentul sau extraordinar, Stela Popescu a fost omagiata de prieteni si colegi pe parcursul a multe ore de filmare. Desi Stela Popescu este o prezenta obisnuita pe micile ecrane, telespectatorii vor avea ocazia sa asiste la o confesiune unica si irepetabila.

Actrita a vorbit publicului si invitatilor din emisiune cu efervescenta despre cariera sa, cu lacrimi in ochi despre partenerul sau de viata pe durata a mai bine de 30 de ani, regretatul Mihai Maximilian, despre fiica si nepoata sa. Cei cu care cariera sa s-a intersectat de-a lungul vremii au venit in sala si au adus in premiera in atentia publicului momente amuzante sau impresionante. Astfel ca, la gala "Geniali" a Stelei Popescu, telespectatorii vor putea afla cum a fost rapita actrita de cel de-al doilea sot, o vor putea cunoaste pe aceea care ii este fiica si pe nepoata supranumita "Buru Buru" sau amanunte picante, de culise, cum, spre exemplu, din prea multa dragoste, Rica Raducanu i-a rupt o coasta Corinei Chiriac.

Gala "Geniali" cu Stela Popescu a fost prezentata de actorii George Mihaita si Emilia Popescu. In randul personalitatilor care au venit sa o salute pe Stela Popescu s-au numarat Alexandru Arsinel, Jean Constantin, Ernest Maftei, Horia Moculescu, Sergiu Nicolaescu, Titi Rucareanu si Cristina Stamate.
Printre momentele la care publicul a ras cu lacrimi a fost acela in care Alexandru Arsinel a interpretat un cuplet alaturi de colega sa de o viata, Stela Popescu, dar si atunci cand sarbatorita a povestit ce reactie au avut parintii cand au aflat, in urma cu cateva decenii, ca se va casatori cu Mihai Maximilian.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.