La mai bine de sase luni de la nunta, Diana si Claudiu au petrecut luna de miere, alaturi de nasii lor, Mihaela si Cristi Borcea, pe insorita plaja din Cancun.

Fana declarata a bronzului, prezentatorea de la Antena 2 a avut parte de un incident mai putin placut: a adormit pe sezlong si si-a ars urechea stanga.

“Meseria” de sotie de fotbalist e foarte dificila. Diana Munteanu resimte din plin acest lucru, avand in vedere ca are parte de foarte putine momente de intimitate alaturi de Claudiu Niculescu, al carui program este unul haotic: atunci cand nu are meciuri, se afla in cantonament.

Acesta pare sa fie si motivul pentru care cei doi soti si-au tot amanat luna de miere, pe care au petrecut-o, in sfarsit, la mai bine de 6 luni de la nunta, alaturi de nasii lor, familia Borcea. Cuplul Munteanu - Niculescu a petrecut o vacanta de 5 stele in luxoasa statiune Cancun, din Mexic.

Nu face niciodata plaja fara sutien

Diana a profitat din plin de temperaturile de peste 25 de grade si de plajele exotice si a petrecut ore bune pe sezlong, pentru a-si accentua bronzul dobandit in aceasta vara. Numai ca, fara sa-si dea seama, a adormit la soare si si-a ars urechea stanga, care nici la doua saptamani de la incident nu s-a vindecat in totalitate.

“Desi am stat destul la plaja, nu m-am bronzat, foarte mult. Cu toate acestea, se vede putin diferenta”, ne-a declarat frumoasa blonda, in culisele emisiunii “Conferinta de presa”. Diana ne-a mai spus ca nu face niciodata topless.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.