Dina Vass revine astazi in Romania, unde va sustine, timp de doua saptamani, un superturneu de promovare a albumului "Liberation", lansat in luna februarie. Turneul va cuprinde cateva dintre cele mai importante orase din tara: Bucuresti, 8 aprilie - club Cuando; Constanta, 9 aprilie - Casino Constanta; Deva, 15 aprilie - Bobo's club; Arad, 16 aprilie - club Renaissance; Brasov, 21 aprilie - discoteca No problem; Braila, 22 aprilie - Club XXL.

Pe scena constanteana, in deschiderea recitalului sustinut de "regina muzicii house" vor mai concerta: DJ John Creamer, DJ Mario si DJ Libra. Pe 23 aprilie Dina Vass se va intoarce in Anglia, unde este asteptata sa sustina o serie de concerte. Insa povestea turneului din tara noastra nu se va incheia aici, deoarece experienta de pana acum din Romania a incantat-o extrem de mult pe Dina Vass, care promite o continuare a turneului.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.