Organizatorii selectiei nationale Eurovision au rectificat lista semifinalistilor pentru ca, dintr-o eroare, au inversat doua piese cu titluri identice si s-a calificat in semifinale „Follow Me”, inscrisa in concurs de trupa VH2, si nu „Follow Me” a Alexandrei Badoi, cum anuntasera initial, informeaza NewsIn.

Project managerul Eurovision 2008 din partea TVR, Ioan Duma, explica intr-un comunicat de presa ca, la centralizarea rezultatelor, "programul de ordonare a datelor a inscris automat in lista castigatorilor piesa 'Follow Me' a Alexandrei Badoi, pentru ca, alfabetic, numele ei era inaintea numelui trupei VH2".

Piesa „Follow Me”, inscrisa in concurs de trupa VH2, a obtinut, in urma jurizarii de miercuri, 131,5 puncte, iar piesa „Follow Me”, inscrisa in concurs de Alexandra Badoi, a avut un punctaj final de 77 de puncte.

Rectificarea TVR vine dupa ce si ieri, organizatorii au anuntat o greseala si in lista semifinalistilor, "Why" (m.: Marin Petrache Pechea; t.: Marin Petrache Pechea) este interpretata de Daniela Nicol, si nu de Violeta Andrei, cum s-a precizat initial.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.