Cine are, asa, din intamplare, drum prin Berlin si vrea sa ramana totusi in contact cu tara natala, poate intra sambata, 19 ianuarie, la Club 103, pentru a avea surpriza de a dansa pe muzica unuia dintre cei mai indragiti DJ din Romania, Raoul Russu.
Artistul este cunoscut inca de pe vremea legendarului club Karma, unul dintre primele cluburi cu muzica electronica din tara noastra. DJ, dar si producator de succes, a castigat in 2005 primul loc la editia din Romania a "Heineken Music Thirst", cunoscut drept cel mai titrat concurs pentru cei ce lanseaza muzica de la platane la nivel mondial.

Sambata aceasta va mixa in Club 103 din Berlin, alaturi de Touane, Nik Lisak si Daniel Rajkovic. Aceasta nu este prima iesire din tara a DJ-ului nostru. Croatia si Bulgaria se numara printre tarile norocoase unde Raoul a mai mixat. Ultima sa iesire a avut loc chiar in urma cu trei luni, tot in Germania, la un eveniment din Butan Club, Wuppertal, petrecere la care Raoul Russu a mixat alaturi de Sven Vath.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.