Adelina si Cristi Chivu primesc zeci de telefoane de la cei care vor sa-si treaca in portofoliu petrecerea lor

Nunta Adelinei Elisei si a lui Cristi Chivu este anuntata, cel putin pana in acest moment, evenimentul monden al anului 2008.

Cum cei doi fac acest pas pentru prima oara in viata, emotiile sunt pe masura, iar ceremonia trebuie pusa la punct pana in cel mai mic detaliu. Pentru Adelina ziua in care va imbraca rochia de mireasa trebuie sa fie de neuitat, mai ales ca "printul" ei a fost considerat "cel mai vanat burlac din Romania". Faptul ca ea a fost "aleasa", dintre multe alte vedete, o obliga sa demonstreze ca nu e mai prejos decat fitele cu care era obisnuit fotbalistul lui Inter Milano (n.r. - Andreea Raicu sau Maria Marinescu).

In ziua in care se va casatori, totul trebuie sa mearga ca pe roate si niciun incident sau vreo gafa nu trebuie sa-i strice cea mai minunata amintire.

Constienta de acest fapt, Adelina a povestit, in treacat, unor prieteni ca ea si Cristi vor alege cu mare grija firma care se va ocupa de nunta lor.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.