Fetita Columbenilor, care a implinit ieri un an, a mai pus mana pe o bancnota de 500 de euro si pe o felie de paine. Ea a fost rasfatata cu diamante de parintii ei.

Pe cat de grandios a fost botezul, pe atat de intima a fost prima aniversare a Irinei, eveniment care a inclus si ruperea turtei.

Cum era de asteptat, micuta a ridicat de pe tavita obiecte determinante pentru viitorul ei roz: cheile de la Bentley, o bancnota de 500 de euro si o felie de paine, care semifica bunastare. Au ramas nebagate in seama un pix Mont Blanc, ceasul de 60.000 de euro al mamei sale, un pahar cu apa si o perie de par.

Irina a primit de la parintii ei o inimioara cu diamante, in valoare de 10.000 de euro, iar de la parintii lui Irinel cateva obiecte pretiase prin vechimea lor: un ceas de argint vechi de 50 de ani, o statueta capricorn din cristal swarovski si un breloc de aur care are gravate initialele fetitei. Cititi maine in Click! un reportaj amplu, insotit de imagini inedite.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.