Prezentatoarea emisiunii “Prezentul continuu Cabaret”, de la TVR 1, a trecut, in urma cu cativa ani, printr-o intamplare traumatizanta: tatal ei si-a gasit sfarsitul intr-un accident de masina.

De atunci, Cosmina nu mai vrea sa auda de sofat, dezvoltand chiar o frica extrema fata de automobile. Surpriza, insa! Vedeta s-a hotarat sa urmeze cursurile unei scoli de motociclisti.

Cosmina cheltuie cateva milioane de lei vechi, in fiecare luna, pe taxiuri. Desi recunoaste ca i-ar fi mult mai comod sa aiba propria masina, acest lucru este practic exclus, din cauza unor amintiri extrem de neplacute pe care vedeta le are de cativa ani buni.

“Tatal meu a murit intr-un accident de masina. Sunt atat de marcata de acest incident, incat nu sunt capabila sa conduc”, a declarat frumoasa bruneta, pentru Click!. Cu toate acestea, la un moment dat, ea si-a luat inima in dinti si a inceput cursurile pentru scoala de soferi. insa, dupa numai cateva lectii, a abandonat.

Teama ca oricand ar putea fi victima unui accident de circulatie a determinat-o sa renunte. in mod surprinzator si paradoxal, vedeta va incepe, luna viitoare, cursurile pentru scoala de motociclisti. Asta datorita faptului ca a participat la emisiunea “Motomagia”, de la TVR 2, unde o serie de specialisti au concluzionat ca are spirit de motociclist.

“E o senzatie supertare pe motocicleta. Mi se pare si usor de condus, de pus frana. Am ramas surprinsa cand cei de acolo mi-au spus ca-mi ofera un curs gratuit”, ne-a mai declarat Cosmina Pasarin.

Vedeta si iubitul ei, Andrei, foto dreapta, alias DJ Pagal, tocmai s-au intors dintr-o excursie la munte, unde au schiat pana la epuizare. Desi cei doi indragostiti se inteleg de minune, ei nu au, deocamdata, planuri de casatorie. Cu toate acestea, ei locuiesc impreuna, in apartamentul lui Pagal.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.