Club Prometeus a gazduit marti lansarea revistei "tabu" care o are pe coperta pe fiica presedintelui Romaniei, Elena Basescu. Normal, ziaristii au luat cu asalt localul. si s-au distrat pe cinste. Elena a fost punctuala. Ea a venit la ora 19.00, singura, fara bodyguarzi. A intrat in club, s-a oprit pentru a fi pozata, dupa care s-a asezat la masa langa redactorul-sef de la "tabu", Catinca Roman. si a inceput conferinta de presa. Microfonul a ajuns in mainile gazetarilor care au fost instiintati inca de la inceput ca fata nu va raspunde intrebarilor politice.

Asa ca prima intrebare a sunat asa: "Cum este sa ai o relatie cu un ziarist de presa mondena?" (n.r. Elena are un iubit care e jurnalist la revista "Ciao!"). Tacere. Au urmat alte intrebari printre care: daca a primit bani pentru acest pictorial, daca are operatie estetica la buze, de ce iubitul ei nu a insotit-o la eveniment..., dar nu a vrut sa raspunda la nici una. Nici macar nu si-a exprimat verbal refuzul de a dialoga pe aceste teme. Pur si simplu, a tacut. Catinca Roman a incercat sa salveze situatia comunicandu-le mai noilor ei colegi de breasla ca Elena vrea sa fie intrebata numai despre pictorial. Dar nimeni nu s-a dovedit a fi interesat de sedinta foto.

Asa ca Elena a luat microfonul in mana si a inceput sa povesteasca pur si simplu. Dat fiind ca pana atunci nu-i auzise nimeni vocea, jurnalistii au strigat la unison: "Uau, vorbeste!". si a vorbit... despre armura grea pe care a fost nevoita sa o poarte, despre faptul ca in prima zi in care a pozat i-a fost foarte frig, despre calul pe care l-a avut ca partener de shooting de care i-a fost putin teama pentru ca nu o cunostea. si cam atat.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.