La varsta de 23 de ani, lui Matteo nu-i vine sa-si ia viata in propriile maini. in ciuda faptului ca are mai multe surse de venit, solistul prefera inca sa imparta acelasi apartament cu mama sa, unde, neoficial, locuieste si Delia. Desi sunt impreuna de un an si jumatate, cei doi solisti nu au inca planuri de casatorie.

Desi nimeni nu ar fi crezut ca relatia Deliei cu Matteo va fi una de durata, iata ca, dupa un an si jumatate de iubire, cei doi au ajuns sa formeze unul dintre cele mai solide cupluri din show-biz-ul romanesc.

Faptul ca petrec destul de mult timp unul alaturi de celalalt nu s-a dovedit a fi deloc daunator pentru povestea lor de dragoste: merg la concerte impreuna si locuiesc, neoficial, in acelasi apartament, alaturi de mama lui Matteo. “Delia are o parte dintre lucruri la mine si o parte acasa la parintii ei. Dar cand ne intoarcem de la concerte, ramane la mine”, a declarat solistul, pentru Click!.

Desi ambii sunt siguri ca vor mai ramane impreuna mult timp, nu si-au facut inca planuri de casatorie. Mai mult, nici nu intentioneaza sa se mute oficial, impreuna, ei preferand sa mai copilareasca putin. in timp ce Delia urmeaza sa-si achizitioneze un apartament, ea facand deja demersurile pentru un credit imobiliar, Matteo spune ca “e mai bine la mama acasa!”.

Asta, in ciuda faptului ca el detine doua apartamente in zone centrale ale Capitalei, pe care le-a dat spre inchiriere. “Cele doua case sunt mostenite de la bunicul meu. La un moment dat, o sa-mi cumpar si eu un apartament, dar obligatoriu din banii mei. Acesta este spiritul in care m-a crescut mama”, ne-a mai marturisit solistul.

Cei doi indragostiti tocmai s-au intors dintr-o vacanta pe care au petrecut-o la schi, in Austria. Acum, ei pregatesc intens piesele de pe urmatorul album al Deliei, pe care se vor regasi doua genuri muzicale: piese clasice lautaresti remixate si balade rock. Una dintre noile melodii pe care solista le si canta in concerte poarta numele ”Jumparaua”.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.