Dupa ce s-a despartit de Adi Mutu, o vreme Alexandra Dinu a suferit foarte mult, dar si-a revenit, iar acum isi vede de viata si cariera sa.

Blonda l-a iubit pe fotbalist, dar aventurile acestuia cu diverse domnisoare au facut-o sa-l vada cu alti ochi, iar dupa a doua impacare n-a mai avut deloc incredere in fotbalist. Acum, are grija de micutul Mario, are numeroase proiecte profesionale in Italia, iar mai nou de ea s-a amorezat lulea un conte din `Cizma`. Domnul nobil are 53 de ani, il cheama Carlo, are citeva domenii importante, e bogat si mai ales indragostit. A invitat-o impreuna cu colegii din ultimul film in care a jucat ex-doamna Mutu la o petrecere, in locuinta lui spatioasa, iar mai nou vrea sa ia masa cu ea intr-unul dintre cele mai luxoase restaurante din Milano. Vedeta nu a raspuns avansurilor domnului, dar acesta este dispus sa nu renunte pina nu o va convinge de sentimentele lui puternice.

Vom vedea daca o noua romanca va avea o relatie de iubire cu un domn cu singe albastru, dupa Ramona Badescu. Actrita este foarte apreciata in Italia, locuieste acolo impreuna cu Mario, iar parintii ei o viziteaza des. In clipa in care vine in Romania, sta citeva zile bune si se simte foarte bine alaturi de familie. Nu stie daca si-ar mai dori sa lucreze in tara, placindu-i foarte mult ce face in Italia. Cu Mutu se intelege bine acum, mai ales ca acesta a revenit la sentimente mai bune si a marit pensia alimentara a copilului si l-a lasat in custodia mamei. Mario este deseori invitat in noua familie a sportivului, iar Consuelo se intelege foarte bine cu acesta.

Pe fostul iubit al Alexandrei il chema tot Carlo

O perioada Alexandra a fost cuplata cu un italian, pe care il cheama, culmea ironiei, tot Carlo, dar s-au despartit, iar acum, dupa cum se vede, i-a picat cu tronc contelui potent din punct de vedere financiar si care e topit dupa ea. Si-a facut prieteni printre cunoscutii Alexandrei si spera astfel s-o cunoasca mai bine si de ce nu sa iasa impreuna cu gasca ei de amici. Pentru blonda prioritar este micutul Mario si nu este prea dispusa sa se indragosteasca, dar sarmul incontestabil al lui Carlo poate fi un punct forte ca s-o poata face sa iubeasca din nou.

Contele vrea sa se insoare cu Alexandra pina in toamna

In primavara, amorezul doreste sa vina in Romania sa-i vada parintii si sa-i cunoasca tara. Poate ca daca ii va face daruri micutului, va ajunge mai repede la inima mamei si o va convinge de intentiile lui bune. Se zvoneste ca acest domn arata foarte bine, iar banii lui le-au determinat pe multe domnisoare sa roiasca in jurul lui. Alexandra este o femeie frumoasa, puternica, pe picioarele ei, care stie ce vrea, iar daca fermecatorul domn o va curta asiduu, pina la urma il va accepta. Singura promisiune a Alexandrei a fost ca va merge cu el la o intilnire romantica. Cine stie, daca se marita din nou, poate Mutu va fi gelos. Dar, in momentul de fata, atit Alexandra, cit si sportivul isi vad fiecare de viata lui. Contele a spus prietenilor lui ca pina in toamna Alexandra ii va deveni sotie. Asteptam sa vedem daca se va intimpla acest lucru.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.