La sugestia lui Ciprian, cei doi indragostiti s-au urcat in avion la cateva zile dupa Revelion, cu destinatia Cairo.

Solista a avut ghinionul ca temperatura sa nu depaseasca 16 grade Celsius, astfel ca nu s-a putut bucura de imensa piscina din incinta hotelului de cinci stele, la care au fost cazati.

In schimb, ea s-a imprietenit foarte bine cu o angajata, de la care a luat lectii de dans oriental.

Asta spre bucuria iubitului ei, pe care, intr-adevar, a reusit sa-l surprinda cu performantele sale, dupa numai cateva ore de repetitii. Adina si Ciprian au vizitat piramidele, mormintele faraonilor, Sfinxul si vechile orase Sakkara si Menphis.

Asa cum era de asteptat, blonda s-a intors cu gentile ticsite de obiectele achizitionate din Egipt, care au “usurat-o” de cateva mii de euro: port-tigarete, statuete, genti, truse pentru farduri, ii, batice traditionale.

Singurul aspect care a dezamagit-o pe Adina a fost bucataria traditionala egipteana. Desi a gustat cateva feluri de mancare, ea nu prea s-a aratat deloc incantata de maiestria bucatarilor si a fost nevoita ca intreg sejurul sa manance numai branza cu rosii.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.