E clar! Frumoasa Ramona Badescu are mare trecere la politicieni, atat in Romania, cat si in tara ei de adoptie, Italia.

Ramona Badescu nu pierde deloc timpul si isi ia in serios rolul de ambasador al Romaniei in Italia. Olteanca veritabila, actrita stie sa dea din coate si sa deschida usi importante din mediul politic.

Are o relatie buna cu Clemente Mastella, ministrul italian al justitiei, o prietenie stransa cu Cesare San Mauro, consilierul pe probleme tehnico-economice al lui Franco Frattini (vicepresedintele Comisiei Europene), asa ca nu ne mira sa aflam ca si premierul Romaniei ii acorda credit frumoasei actrite.

Cei doi au disecat vreme de trei ore situatia tensionata din Cizma intr-un mediu relaxant, ferit de ochii curiosilor. intalnirea s-a produs inainte de Craciun, la restaurantul bucurestean “Casa Doina”, o locatie preferata pentru intalniri de afaceri importante.

Ramona Badescu si Calin Popescu Tariceanu au ajuns la local in jurul orei 20.30, au intrat pe usa rezervata VIP-urilor si s-au oprit direct in separeul restaurantului, unde au zabovit pret de trei ore.

Au gustat din preparate cu specific romanesc, iar la desert, Ramona a cerut o portie de papanasi. Focoasa bruneta l-a apostrofat insa cu delicatete pe bucatar, care a preferat sa-i asezoneze desertul cu un gem mai sofisticat, spunandu-i acestuia ca papanasii ca la mama acasa se fac cu gem din fructe romanesti.

La plecare, olteanca a lasat o amprenta de ruj cu forma buzelor ei pe un servetel, pesemne “autograf” pentru personalul restaurantului care i-a tratat regeste pe cei doi oaspeti de seama. Cina cea de taina dintre primul ministru si actrita s-a incheiat in jurul orei 23.30.

Va cere o audienta la Papa

Ramona Badescu a pus la cale o ampla actiune de redresare a imaginii romanilor in patria macaronarilor. Vedeta vrea sa organizeze la Roma un festival care sa promoveze adevaratele valori romanesti. De asemenea, vedeta face presiuni la Vatican pentru a redeschide o biserica ortodoxa in capitala Italiei. in acest sens, olteanca doreste o intrevedere cu insusi Papa Benedict al XVI-lea.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.