Prezentatoarea matinalului de la National TV isi va oferi un cadou pe cinste: un apartament in zona 1 Mai din Capitala, in valoare de aproximativ 130.000 de euro.

Andreea este extrem de incantata ca va renunta sa mai achite chiria usturatoare si ca se va muta, peste aproximativ trei luni, intr-un apartament de doua camere situat pe bulevardul Ion Mihalache.

“Dupa cateva luni bune de cautari am gasit, prin intermediul unei cunostinte, aceasta casa. Zilele urmatoare vom demara actele pentru contractul de vanzare”, a declarat frumoasa blonda, pentru Click!.

Insa Andreea nu se poate bucura pe deplin, caci mai are de trecut cateva hopuri: in primul rand, banca trebuie sa ii aprobe creditul, iar proprietarul apartamentului trebuie sa se ocupe de cadastrul locuintei.

Nerabdatoare din fire, Miss Playboy si-a petrecut seara de sambata cautand pe internet produse de mobilier pentru viitoarea sa casuta, pe care si-o va decora singura.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.